Avagy nagyker - akár kicsiben is.

Jó helyen jársz, ha

 • Nagyobb tételt rendelnél
 • Többszöri, kisebb darabszámú megrendelésed kedvezményes áron szeretnéd
 • Kis darabszámban utánrendelésre lesz szükséged
 • Határidőd nem épp ráérős
 • Eddig senki nem tudta megvalósítani a kérésed

Rossz helyen jársz, ha

 • Igazából
 • biztosan
 • helyen
 • jársz
 • :)

Ránk bízhatod:

 • Textil- és ajándéktárgyak készítését, dekorálását
 • Grafikai elképzelésed megvalósítását
 • Nyers grafikád javítását, előkészítését
 • Gondolataid, hogy együtt ötleteljünk ha szükséges
 • Saját holmid, ha arra kell dekorálni

Meggyőztünk?

 • Gyere el hozzánk a bemutatótermünkbe
 • Nézd meg, tapizd meg mintatermékeinket, technológiáinkat
 • Vázold fel elképzeléseid
 • Ha akarod kérd ki véleményünket
 • Akkor kreáljunk együtt valami eredetit

Technológiáink

DIREKT PRINT
Ez a technológia minden, legalább 85% pamut ruhára vagy textilanyagra alkalmazható. Rendelkezünk az úgynevezett „alányomás“ technológiával is, melynek lényege, hogy fehér festék segítségével sötétebb alapszínű anyagra is lehetőség van kiváló, akár fotorealisztikus nyomtatásra is. Természetesen ehhez a kért grafikának is jó minőségűnek kell lennie, de legalább 640x480 felbontásúnak. Tapintásra teljesen beleolvad az anyagba, alányomás esetén egy kissé érezhető, vékony festékréteg képződik a terméken. Maximálisan A3 nyomatot tudunk készíteni, akár néhány nap alatt. A nyomat ára nagyjából nettó 500 és 2500 Ft között mozog a kért grafikától és az alapanyagtól függően és 1db is kérhető.
FLEX, FLOKK ÉS TRANSZFERFÓLIA
A direkt printtel ellentétben ezzel a tecnológiával gyakorlatilag bármilyen összetételű textilre lehet nyomatot készíteni, ugyanakkor a lehetőségek kissé korlátozottak. A jó minőségű nyomatért ajánlott a kért grafikának jól kontúrozhatónak kell lennie (lehetőség szerint vektoros grafikát kérnénk hozzá). Flex és flokk esetén nagyjából 128 féle színárnyalat áll rendelkezésünkre, valamint különböző mintás és fémes hatású, akár „szőrös“ fóliák. A transzferfólia akár fotóminőségű képet is ábrázolhat, viszont mivel fóliáról van szó, ez nem fog beleolvadni az anyagba, érezhető réteg képződik rajta. Ez a fajta textildekoráció ismerős lehet különböző mezekről, melyekre a neveket és a számokat is így nyomják rá. Maximálisan akár A2 nyomatot is tudunk készíteni vele, mérettől és színtől függően akár pár nap alatt tudjuk elkészíteni. Ára a nyomat méretétől és színétől függően körülbelül nettó 500 és 3500 Ft között alakulhat és 1 db is kérhető.
SZUBLIMÁLÁS
Egy elég sokszínű technológia, melyet nem csak textil, hanem egyéb tárgyak dekorálására is használnak. Lényege, hogy a speciális festékkel, speciális papírra nyomtatott minta hő hatására beleszublimál a kívánt anyagba, így tapintásra egyátalán nem lesz érezhető. Bármily, akár fotorealisztikus nyomat készíthető vele, hátránya, hogy a nyomatnak mindenképp sötétebb színűnek kell lennie a dekorálni kívánt alapanyagnál. Legnépszerűbb szublimált termékeink a polyester anyagú ruhák, fürdőruhák valamint az olyan reklámtermékek, mint a nyakpánt, bögre, puzzle vagy akár a strandpapucs. Maximálisan 1,5m x 5m nyomatot tudunk készíteni, mely alkalmas fullprint ruházat készítésére is! Kis nyomat esetén nettó 500 Ft-tól, folyóméterben nettó 4500 Ft-tól, a kettő között (pl A1 méretben) akár nettó 1800 Ft-tól, kis darabszámban is kérhető.
HÍMZÉS
Szinte bármilyen textilipari anyagra használható technológia. Maximálisan 12 színű grafika készítésére alkalmas, de színválasztékunk nagyjából 400 különböző árnyalatot tartalmaz. Ezeken a színeken kívül megtalálhatóak fém hatású, matt és neon cérnák is kínálatunkban, melyeknek kombinálásával igazán látványos minták készíthetőek. Apropó kombinálás. Hallottál már a 3D hímzésről? Tudod, ami a menő, márkás sapkákon is látható. Igen, mi tudunk olyat, akár 1 db megrendelés esetén is! Sőt, mi több, széles sapkakínálatunkban biztosan rátalálsz a számodra legmegfelelőbbre, amit aztán egy szépen kidolgozott, gyönyörű, akár 3D hímzés fog díszíteni, ha szeretnéd. Erről a technológiáról nem is írnék többet, beszéljenek inkább referenciaképeink.   Akár azonnal elkészíthető, sapka esetén maximum 6,5x14cm méretű minta kérhető elölre de rendelkezünk 30x45 cm méretű tálcával is. Programozás áraink nettó 4500 Ft-tól, hímzés áraink öltésszámtól függően nettó 300 Ft-tól (egy átlagos 3D hímzés közepes darabszám esetén 2000 Ft-tól).   És mégegyszer: akár 1 db is J
SZITÁZÁS
Alapvetően plasztizol, azaz műanyag alapú szitafestékkel dolgozunk, kérésre tudunk vizesbázisúval is, de tapasztalataink alapján a plasztizol megbízhatóbb, tartósabb. Érzetre egy tapintható, érdes felületű festékréteget képez a textílián. Szinte bármilyen textíliára tudunk vele nyomni, gyakorlatilag bármilyen színnel (mely lehet akár fémes, csillogós, foszforeszkáló vagy akár pufi hatású). Maximum 6 színű grafikát tudunk ezzel a technológiával az anyagra felvinni, mely mérete maximum 35x45 cm lehet. Rendelkezünk 1db 60x100cm méretű szitával is, ezzel csak 1 szín nyomatot tudunk vállalni. A minimum kérhető nyomatszám szintén 1db, de nyilván a szitaköltséget figyelembevéve (mely nettó 5000 Ft körül szokott alakulni mérettől függően, filmlevilágítással együtt) nem éri meg, maximum utángyártás esetén, ahol a szitával már rendelkezünk. A szitákat 2 hétig tudjuk tárolni minden esetben az utolsó használattól számítva. Miután letelik a 2 hét értesítjük a vásárlót és egyeztetünk a sziták sorsáról. A nyomatok árszabásakor sok tulajdonság közrejátszik, így minden esetben árajánlatot kell adjunk. Példa: 20db, 1 színű, 1 rétegű A4 nyomat fehér pólóra fekete plasztizol festékkel nyomva nettó 586 Ft/db.
 
TAMPONNYOMÁS
Legtöbbször emblémázott reklámajándékok, használati tárgyak készülnek ezzel a technológiával. Műanyag, fém, fa alapanyagú termékek kíválóan dekorálhatók tamponnyomással, bármilyen színnel. Alapanyagtól függően akár 3 szín nyomást is tudunk vállalni, ami fontos, hogy vektoros minta szükséges hozzá. Maximum nyomatméret 6x6 cm lehet és akár 10 darabtól tudjuk vállalni. Ára festékhasználattól függ, így elég nehéz körülbelüli értéket írni. Ami biztos, hogy mintánként és színenként nettó 3500 Ft kliséköltséggel lehet számolni de árajánlataink ezt általában tartalmazzák, így pl.: 200 db öngyútjó kb nettó 130 Ft, 50db napszemüveg nettó 700 ft (kliséköltséget és alapterméket is beleszámolva). A kliséket 1 hónapig tudjuk tartani, kérésre akár tovább is. Néhány termék, amit már dekoráltunk ezzel a technológiával: strandlabda, pénztárca, cipőkanál, vállfa, öngyújtó, napszemüveg, kulacs, kulcstartó. Alapanyagok beszerzését természetesen tudjuk vállalni, sőt, sajnos hozott anyagra nem mindig tudjuk vállalni ezzel a technológiával a dekorálást minőségi okokból.
Átlátható, minden technológiát és körülbelüli nettó árakat tartalmazó táblázatunk innen tölthető le: Creals technológiák és irányárai
EGYÉB TECHNOLÓGIÁK
A fentebb felsorolt dekorvariációkon felül foglalkozunk sok-sok más egyébbel is kérésre, hogy megpróbáljuk ezzel is megkönnyíteni az életeteket. Az itt látható galériában megmutatunk néhány példát (zászló, molinó, tábla, applikálás, airbrush, stb.) Reméljük az ilyen egyéb, akár extrának tűnő kérésekben is fogunk tudni segíteni! Érdeklődjetek bátran!
VARRÁS
Lehetőség van egyedi, saját fazonú, színű, méretű, anyagú, stb. ruházat gyártására akár kis tételben is. Egyszerű pólótól egészen a kifordítható bőrkabátig, multifunkciós táskákig meg tudjuk oldani különböző textíliák gyártását. Ezek költségeit nagyon nehéz leírni, ugyanis a szabásminták és a szortimentek befolyásolják legjobban, melyek a különböző ruhák készítésénél teljesen egyéni megoldások. Saját készletünk nagyjából 30 fazonból áll, melyben megtalálhatók pólók, pulóverek, trikók, nadrágok, táskák, kabátok és mellények. Ha ezekből sikerül választani akkor az előkészítési költségek természetesen nem fizetendőek. Anyagmintáink és katalógusaink személyesen, bemutatótermünkben megtekinthetők, illetve kérésre új, extrább anyagok beszerzését is meg tudjuk oldani. Ezeket az alapanyagokat török, olasz és természetesen magyar nagykerekből szerezzük attól függően, milyen minőségre és mennyiségre van szükség a készülő ruháidnak. Felül, a Tervező fülre kattintva női és férfi saját készítésű fazonok is megtalálhatók (lesznek:)), melyekre akár azonnal tervezhetsz saját mintát.
Referenciáinkat összesítve itt találod: Minden referenciánk

Árajánlatkérés, kontakt

[recaptcha]


Az űrlap elküldésével elfogadod adatkezelési tájékoztatónkat, melyet itt találsz:
Adatkezelési tájékoztató

Ha inkább máshol, máshogy keresnél fel minket

Eddigi partnereink

Legnépszerűbb forgalmazott márkáink

Úgy néz ki, hogy karácsonyra sajnos nem tudunk több megrendelést felvenni
minden termékünkre, ezért kérjük mielőtt rendelnél érdeklődj a
06-1/605-5775 telefonszámon a lehetőségekről.

Amennyiben nem fontos a 24-i határidő bátran rendelj tőlünk,
az ünnepek között is elkészülhet, de január elején mindenféleképpen.

A dec. 18-ig beérkezett rendelések legkésőbb péntekig odaérnek mindenkihez aki házhozszállítással rendelte, a személyesek pedig e-mailben értesülnek mely naptól tudják átvenni bemutatótermünkben a megrendeléseiket.
Utolsó ügyfélfogadási nap: december 23.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Lovag utcai üzletünk átalakítás miatt zárva tart, így a megrendelések átvételére itt nem lesz lehetöség. A kellemetlenségekért cserébe a hónapban belföldre ingyenes szállítást biztosítunk a honlapunkon leadott rendelésekhez!
Újranyitás: 2018.12.01.
Ne feledd ingyenes kiszállítás ajánlatunkat Magyarország területére...
Rendelj MOST!
Hogy állsz az ajándékokkal?
Nálunk a december 14-ig megrendelt termékek biztosan ott lesznek a fa alatt, még házhoz szállítással is :)
Sőt, ha a termék amit rendeltél nem egyedi tervezés, akkor még a december 16. éjféig leadott termékek is megérkeznek.
A Lovag utca 10. szám alatt található üzletünk december 22-ig nyitva tart, így személyes vásárlásra egészen addig van lehetőség ;)
Ráadásul...