Általános GY.I.K

Nyitvatartási időn kívül tudok menni hozzátok?
Nem, csak nyitvatartási időben. Bemutatótermünkben egyéb időpontokban is lehetséges az ügyfélfogadás, de csak indokolt esetben.
Bankkártyával lehet fizetni?
Igen, online és személyesen egyaránt.
Készpénzes fizetést jelöltem be a webshopon, de inkább átutalással fizetnék. Mi a teendő?
Kérjük írj nekünk e-mail címünkre a megrendelés azonosítóddal és küldünk egy új, átutalásos díjbekérőt. Ennyi az egész :)
Ha kiszállítással kértem a terméket ki fogja hozni, és honnan tudja, mikor vagyok otthon?
Kiszállítás esetén a GLS futárszolgálat fogja neked elvinni a megrendelésed. Minden esetben, a kiszállítás napján telefonon/SMS-ben értesít téged a futár a várható érkezéséről. Ha tudod előre, milyen időpontban tartózkodsz otthon, szívesen felírjuk a csomagodra és a futár figyelembe fogja venni.
Mennyi idő alatt kapom kézhez a megrendelt terméket?
Termékenként változó elkészülési időtartamaink vannak. A shopban található termékek 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek, az egyedi vagy utánrendelt termékek 5 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.
Külföldről tudok rendelni?
Igen, tudsz. Rendelésnél a "Pénztár"-ban kiválaszthatod az adott országot, és a szállításnál a rendszer automatikusan hozzáadja a végösszeghez a felmerülő plusz költségeket külföldi szállítás esetén. Ez még a rendelés véglegesítése előtt látható lesz. Külföldre csak és kizárólag előre utalással tudunk szállítan, bármilyen termékről is legyen szó. A kosár végösszegének átutalásához szükséges információk: Creals.com Kft. Bank: UniCredit 10918001-00000101-53610007 Iban: hu4410918001-00000101-5361007 Swift (bic) : bacxhuhb Az esetleges felmerülő banki költség a megrendelőt terheli, utalásnál kérlek jelezd bankodnak.
Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a rendelésemről/befizetésemről!
Először nézd meg kérlek az e-mail rendszered SPAM/Kéretlen levelek mappájában. Ha továbbra sem találod, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk valamely elérhetőségünkön és orvosoljuk a problémát!

Általános információk

1Céginformáció
Creals.com Kft. Székhely: 1048 Bp., Nádasdy K. u. 16/5 Adószám: 23784226-2-41 Cégjegyzékszám:01-09-977860 Bank: UniCredit 10918001-00000101-53610007 Iban: hu4410918001-00000101-53610007 Swift (bic) : bacxhuhb
2Elérhetőségek
Címünk: 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 4. Webshop átvétel: Földszint Nyitvatartás: Hétköznap 9:00 és 16:00 között Telefonszám: +36-1/617-5131 E-mail cím: webshop@creals.com Bemutatóterem/tárgyaló: 2. emelet Nyitvatartás: Csak előre egyeztetett időpontban Telefonszám: +36-1/617-5131 E-mail cím: info@creals.com
3Vásárlási folyamat
A honlapunkon leadott rendelés elküldése után automatikus válasz e-mail érkezik a megadott e-mail címre ami igazolja, hogy a rendelést megkaptuk. Amennyiben ez az e-mail nem érkezik meg valami oknál fogva a vásárlónak érdemes minket felkeresnie, hogy a rendelést megkaptuk-e. Ha szállítással kéri a vásárló, akkor a csomagot legkorábban 3 munkanapon belül kézbesítjük futárszolgálattal, a szállítási/átvételi időpont termékenként változó. Amennyiben személyes átvétellel történik a vásárlás abban az esetben amint a termék megérkezik bemutatótermünkbe, a rendelésnél megadott elérhetőségeken keressük a vásárlót. Ha egyedileg szerkesztett hímzett sapkát rendel a vásárló az előre fizetés kötelező. A megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja a saját maga által készített terv pontos kivitelezését a megrendelt termékre. Amennyiben nem elégedett az elkészült termékkel kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és általunk vétett hiba esetén orvosoljuk a problémát. Egyéb esetben igyekszünk közös megoldást találni.
4Szállítás
Csomagjainkat a GLS futárszolgálattal kézbesítjük. Magyarországon belül a szállítási költség minden esetben 1.500 Ft plusz költséget jelent, külföldre szállítás esetén a kiválasztott országtól függően a pénztár fülön látható összeget. Külföldre utánvéttel nem áll módunkban csomagot küldeni. A csomagnak sértetlenül és bontatlanul kell megérkeznie a vásárlóhoz. Amennyiben a csomagon külső sérülés látható azt a kézbesítőnek azonnal jelezni kell és jegyzőkönyvet felvenni. 20.000 Ft értékű vásárlás felett a kiszállítás ingyenes!
5Garanciális feltételek
A Creals.com Kft. az átadott termékekre cseregaranciát vállal: -Mérethiba esetén -Hibás termék esetén -Rontott kézbesítés esetén A cseregarancia nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek: -használat közben tönkrementek -megrendelt mérete nem megfelelő Amennyiben a vevő eláll a vásárlástól, a kézbesített terméket megrendeléstől számított 14 napon belül tudjuk visszavételezni. Ilyenkor a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Egyedileg készített termékekre a jogszabályok alapján nem vonatkozik az elállástól való jog. A termékek postai úton történő visszaküldésénél, kérjük ne ajánlott, vagy utánvétes formában adják fel a csomagot, mert tapasztalataink szerint az ajánlott küldeményeknél csak a szelvényt kézbesítik, a csomagot nem, és nem áll módunkban a postára menni a csomagért! Egyéb esetben a 17/1999. kormányrendeleben részletesen rögzített rendelkezések az irányadóak. Bármily probléma esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Technikáinkkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdések

1Vannak más termékeitek is vagy csak a webshopon megtalálhatóak?
Vannak igen. Igyekszünk folyamatosan feltölteni a webshopra őket, de sajnos/szerencsére elég nagy a választékunk és csak profi módon szeretnénk ha szerepelnének a shopban. Ez néha elég nehéz :)
2Több darab megrendelésekor kaphatok kedvezményt?
Igen, bizonyos termékeknél fel is van tüntetve. Amennyiben nem találod a kedvezményeket, az árajánlat fülre kattintva bővebb információt is kaphatsz vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.
3Hozott termékre tudok kérni dekorálást?
Természetesen igen, de szeretnénk látni az alapanyagot, mielőtt biztosan elvállaljuk. Sajnos azok az alapanyagok, melyek már használva voltak vagy nem megfelelő minőségűek nem mindig dekorálhatóak.
4Csak oda tudok kérni mintát a termékre ami elérhető a tervezőben?
Nem feltétlen, de azt mindenképp meg kell megbeszélnünk, megoldható-e. Ez ügyben keress minket valamely elérhetőségünkön :)
5Mennyire tartósak ezek a nyomatok?
Teljes mértékben tartósak, normál használat mellett akár 30-50 mosást bírniuk kell. Sajnos előfordul, hogy a technika ördöge megviccel bennünket és egy-egy termék nem lesz 100%-os, ebben az esetben jelezd panaszod és természetesen kicseréljük, kijavítjuk a hibát.
6Tervezést, grafikakészítést vállaltok?
Természetesen igen. Ha személyesen eljössz hozzánk fél óra időtartamban rendelkezésedre állunk díjmentesen, így érdemes azért egy nagyjábóli elképzeléssel érkezni. Ha nincs lehetőséged eljönni hozzánk, vagy több, mint fél óra a tervezés, megkezdett óránként 5000 Ft a grafikák készítése.
7Honnan tudom, hogy amit a webshopon egyedileg rendeltem megvalósítható tényleg és meg tudjátok csinálni?
Abban az esetben, ha a kérésed nem megvalósítható (grafikai hiba, értelmezhetetlenség, bármi) mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot. Amennyiben számunkra egyértelmű és mindent megfelelőnek találunk külön értesítés nélkül elkészítjük neked a megrendelt terméket.
8Vajon az én grafikám hímzésre alkalmas?
Ha 1-6 színű, de semmiképp nem színátmenetes és lehetőleg min. 800x800 felbontású akkor elvileg igen.
9Én olyan 3D/domború/pufi hímzést akarok, tudtok olyat?
Amennyiben a grafikád engedi, természetesen olyat kapsz! Ha nem hiszed, referencia képeinken látható :)
10Szóval akkor akármit tudtok hímezni?
Nem, de szeretjük a kihívást és ha problémás a grafikád szólunk egyből :) aztán közösen megcsináljuk, hogy jó legyen!
11Tényleg akkora lesz a hímzés mint a látványterven?
A sapkák elején maximum 6cm magas és 13cm széles lehet a minta. Kb ha a szerkeszthető felületet kiteszi a grafikád akkor lesz ekkora.
12Pólóra/pulcsira milyen technikával rakjátok a grafikát?
Az egyszínű szövegeket és grafikákat általában flex technológiával, a színes/fotorealisztikus grafikákat digitális nyomással.
13Megmondhatom, hogy én melyikkel szeretném a pulcsit/pólót dekorálni?
Igen, megjegyzésbe beírhatod és ha technikailag lehetséges igyekszünk megoldani. Ellenkező esetben felvesszük veled a kapcsolatot.
14Hímzéssel lehet kérni a pólót/pulcsit?
Bizonyos esetekben igen, főleg kisebb grafikáknál.
Úgy néz ki, hogy karácsonyra sajnos nem tudunk több megrendelést felvenni
minden termékünkre, ezért kérjük mielőtt rendelnél érdeklődj a
06-1/605-5775 telefonszámon a lehetőségekről.

Amennyiben nem fontos a 24-i határidő bátran rendelj tőlünk,
az ünnepek között is elkészülhet, de január elején mindenféleképpen.

A dec. 18-ig beérkezett rendelések legkésőbb péntekig odaérnek mindenkihez aki házhozszállítással rendelte, a személyesek pedig e-mailben értesülnek mely naptól tudják átvenni bemutatótermünkben a megrendeléseiket.
Utolsó ügyfélfogadási nap: december 23.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Lovag utcai üzletünk átalakítás miatt zárva tart, így a megrendelések átvételére itt nem lesz lehetöség. A kellemetlenségekért cserébe a hónapban belföldre ingyenes szállítást biztosítunk a honlapunkon leadott rendelésekhez!
Újranyitás: 2018.12.01.
Ne feledd ingyenes kiszállítás ajánlatunkat Magyarország területére...
Rendelj MOST!
Hogy állsz az ajándékokkal?
Nálunk a december 14-ig megrendelt termékek biztosan ott lesznek a fa alatt, még házhoz szállítással is :)
Sőt, ha a termék amit rendeltél nem egyedi tervezés, akkor még a december 16. éjféig leadott termékek is megérkeznek.
A Lovag utca 10. szám alatt található üzletünk december 22-ig nyitva tart, így személyes vásárlásra egészen addig van lehetőség ;)
Ráadásul...