A SzkiTon Productions-t 2015 nyarán alapította meg Virsinszki Zoltán és Márton Gábor. A csapat azóta jócskán bővült, tehetséges és kreatív tagokkal és mondhatni, hogy már egy ország rajong a görbe tükröt állító fiatalokért, akik videóikkal próbálják felhívni a figyelmet egy-egy társadalmi problémára vagy éppen párkapcsolati „tanácsokat” osztogatnak. Ezek a rövid, de annál ütősebb videók meghozták a várt sikert, azóta 130.000 követővel (lájkolóval) rendelkeznek Facebook oldalukon, több videó átlépte a milliós nézettséget és ezek a számok egyre csak nőnek. Aki követi őket, tudja, hogy ezek a fiatalok nem csak fiatalokhoz, hanem generációkhoz szólnak. Azt az elvet vallják, hogy ha egy kis mosolyt tudnak csalni az emberek arcára, akkor már nem volt hiába való, amit csinálnak. Ez bebizonyosodni látszik a rajóngók kommentjei alapján és valószínűleg van egy olyan ismerősöd, akinek az adatlapján ott van megosztva egy SzkiTon video. A SzkiTon nem áll le, zakatol előre nagy tervekkel, nagy reményekkel. Azt remélik hamarosan a csapból is ők folynak majd. Zenei projektjük, párhuzamosan fut a videózással és nem titkolt szándékuk, hogy muzikális mivoltjukat is bemutathassák. Első videoklipjük a „Beszabadultunk a boltba” c. dal nagy sikert aratott és hamarosan hallhatjuk/láthatjuk az újabb szerzeményeket is. A másik szerelem számukra a filmezés és garantálják, hogy sok olyan dolgot láthattok majd tőlük, amire talán nem is számítanátok.

Úgy néz ki, hogy karácsonyra sajnos nem tudunk több megrendelést felvenni
minden termékünkre, ezért kérjük mielőtt rendelnél érdeklődj a
06-1/605-5775 telefonszámon a lehetőségekről.

Amennyiben nem fontos a 24-i határidő bátran rendelj tőlünk,
az ünnepek között is elkészülhet, de január elején mindenféleképpen.

A dec. 18-ig beérkezett rendelések legkésőbb péntekig odaérnek mindenkihez aki házhozszállítással rendelte, a személyesek pedig e-mailben értesülnek mely naptól tudják átvenni bemutatótermünkben a megrendeléseiket.
Utolsó ügyfélfogadási nap: december 23.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Lovag utcai üzletünk átalakítás miatt zárva tart, így a megrendelések átvételére itt nem lesz lehetöség. A kellemetlenségekért cserébe a hónapban belföldre ingyenes szállítást biztosítunk a honlapunkon leadott rendelésekhez!
Újranyitás: 2018.12.01.
Ne feledd ingyenes kiszállítás ajánlatunkat Magyarország területére...
Rendelj MOST!
Hogy állsz az ajándékokkal?
Nálunk a december 14-ig megrendelt termékek biztosan ott lesznek a fa alatt, még házhoz szállítással is :)
Sőt, ha a termék amit rendeltél nem egyedi tervezés, akkor még a december 16. éjféig leadott termékek is megérkeznek.
A Lovag utca 10. szám alatt található üzletünk december 22-ig nyitva tart, így személyes vásárlásra egészen addig van lehetőség ;)
Ráadásul...